Trends toepassen kan veel waarde toevoegen, als je ze juist inzet.

 
 


trendrede

TrendRedeJaarlijks kadert en clustert een aantal toekomstdenkers de actualiteit en toont Nederland een uitgelicht pad richting de toekomst in de TrendRede. De TrendRede schetst daarmee de golven waarop Nederland richting de toekomst surft. Hier kun je de diverse TrendRedes teruglezen. Een van de mede-auteurs en -organisatoren ben ik.

 

trendlezingen

 
 


Wat drijft consumenten, hoe blijf je relevant voor hen en welke vaardigheden heb je in de toekomst? Dat vertelt een trendlezing allemaal.

Ik zoom uit en filter de relevante ontwikkelingen in deze transformerende en turbulente tijd en zoom in op het effect daarvan op de mens, de consument en organisaties. Dit alles illustreer ik aan de hand van veel aansprekende voorbeelden uit de wereld van wetenschap, design, kunst, marketing, media, retail en de straat.
De trendlezing kan een generieker toekomstverhaal zijn met stimulerende voorbeelden of een maatwerk beeld geschetst op je sector, markt, branche of consument. Niet n presentatie is hetzelfde. Continu actualiseer ik het met de recente ontwikkelingen in de wereld. Alles wordt zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op het thema van de presentatie, naar aanleiding van persoonlijk overleg met de opdrachtgever. Het resultaat is zijn praktische ideen om direct in de praktijk te brengen, en ook inzichten voor het lange termijn beleid.

 

 
 

Trends 2013 en verder


Voor meer informatie of vragen kun je een email sturen of bellen met 06 - 24 11 2004 .

 

HKUTrendslatorTrendRede