Trends toepassen kan veel waarde toevoegen, als je ze juist inzet.

 
 


trendrede toepassen

trendredeDe jaarlijkse TrendRede is een inspirerend maar redelijk abstract verhaal, toch? Wil je er concreet mee aan de slag en er de vruchten van plukken voor jouw organisatie?
Samen met TrendRedenaar Hilde Roothart vertalen wij de inhoud naar jouw situatie. In een gesprek of werksessie maken wij de TrendRede concreet. Afhankelijk van de (organisatie)vraag en de complexiteit daarvan hebben wij een aanbod variŽrend van een 1op1 adviesgesprek tot een werksessies van een of meerdere dagdelen. Bel op
06 - 24 11 2004 of stuur een mail.


 
 

trendadvies

Maatwerk is hierbij het devies. We maken gebruik van een toolkit die helpt de trends te begrijpen en vertalen. Afhankelijk van het doel waarvoor je de trends wilt gebruiken zetten we de verschillende elementen uit de toolkit in meer of mindere mate in. Het verschilt nogal of je een lange termijn strategie wilt bepalen of op zoek bent naar innovatiekansen.

Een aantal elementen komt er altijd in het proces voor, te weten:

 
 

TrendTools

Deze stappen komen zoals gezegd altijd aan bod, waarbij de intensiviteit en diepgang van elke stap bepaalt worden door het uiteindelijke doel.

Voor meer informatie of vragen kun je een email sturen of bellen met 06 - 24 11 2004 .


HKUTrendslatorTrendRede