deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

Toekomst Advies

trendinterpretatietrendinspiratie

 


Trends zijn zeer trendy. Even surfen op het net en je hebt een blad vol. Maar de huidige en toekomstige ontwikkelingen interpreteren en vertalen op een voor je bedrijf relevante manier dat is een ander verhaal.
Ik, Caroline van Beekhoff, help bij het goed interpreteren en inzetten van trends en bied trendinspiratie.

 


trends vertalenSparringpartner
Het gaat niet zozeer meer om 'nieuw' zijn, maar om relevant zijn voor je klant. Met een heldere visie en missie ben je er nog niet, in deze turbulente en veranderende tijd vol grote tegenstrijdigheden. Een gedegen begrip van de tijd waarin we leven, de trends en de daaruit volgende drijfveren van de mens/consument zijn onmisbare ingrediƫnten voor een welslagen. Voor de interpretatie en inzet van trends/tijdgeest geef ik advies en begeleid dergelijke trajecten.

Met mijn vrije, associatieve en scherpe denkvermogen ben ik een waardevolle partner bij beleid- en strategievorming. Als extern creatief intellect breng ik nieuwe invalshoeken en aanvliegroutes in vanuit het perspectief van de tijdsgeest en de trends. Daarmee kan ik bij de kern van de organisatie waarde toevoegen. Graag schuif ik -in zo goed als elke bedrijfstak- aan voor een constructieve dialoog, van binnenuit, op beleidsniveau. Bij voorkeur concreet en kort en krachtig. Zo kun je zinnig anticiperen en maken we het bedrijf klaar voor de toekomst.

Beleiding
Ook het -toch redelijk abstracte- verhaal van de jaarlijkse TrendRede maak ik concreet. Ik vertaal dit verhaal, soms ook met TrendRedenaar Hilde Roothart, naar je organisatie. In een gesprek of werksessie maak ik de TrendRede helder en inzetbaar.
Tevens begeleid ik mensen in het zelf leren trends te volgen, te interpreteren en te vertalen naar je eigen context. Dit is ook het kader van mijn (in house) workshop 'Trends Toepassen'.

 

inspirtatie rond trends
trend inspiratieVoor inspiratie kun je bijvoorbeeld mijn megatrends lezen of de TrendRede. De eerste zijn negen potentierijke megatrends die ik heb geformuleerd met wat uitleg. En de TrendRede is een vooruitblik op het komende jaar die ik jaarlijks met een aantal andere toekomstdenkers aan de samenleving presenteer. Vanzelfsprekend kun je me ook inschakelen voor geestverrijkend gesprek of een inspirerende lezing over trends.

 

Voor meer informatie kun je een email sturen of bellen met 06 - 24 11 2004.

 

 

TrendslatorHKUTrendRede