mail deze pagina door deel deze pagina op linkedin deel deze pagina op twitterdeel deze pagina op facebook

header-coaching-marketing-artwork-by-Caroline


Nieuws Coaching Marketing Artwork Caroline
 


Coaching

   

Groeien door inzicht en gesprek
Loop je telkens tegen hetzelfde aan thuis, of op je werk? Of heb je een gevoel dat je wat vast zit. Of wil je inzicht over je eigen richting of je plek binnen je gezin of op je werk? Dat kan allemaal. We gaan in gesprek.
Dit kan zijn tijdens een wandeling in het park, of binnenshuis in reallife of online. Wat jouw voorkeur heeft. Ik reik je tools aan en geef je inzicht en een heldere kijk op je leven. Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan hebben betrekking op jouw persoonlijk ontwikkeling en groei. Dus dit kan zoals gezegd van alles zijn, bijvoorbeeld:
- ik wil dichterbij mezelf blijven in mijn werkomgeving, hoe doe ik dat?
- ik wil een volgende stap zetten, maar weet niet precies welke, of hoe er te komen?
- ik loop telkens tegen een blokkade op, (wat is die) en hoe neem ik die weg?
- hoe kan ik authentieker communiceren,
- hoe kan ik beter omgaan met storende dynamieken in het gezin of in de bedrijfscultuur?
- hoe kan ik wat milder worden tegen mezelf, of
- het gaat goed maar ik voel ergens onrust wat is dit?
- het vragenspectrum is breed.

Meestal is er een aantal sessies nodig. Het coachingstraject geeft je helderheid, handvatten en inzicht in jezefl, je gedrag en je gevoel. Samen vinden we oplossingen en stimuleer ik je stappen te zetten.

Bien EtreWaarom coaching?
Een coachingsgesprek of een gesprekkenreeks -coachingstraject- helpt je om verder te groeien en bewustere keuzes te maken. Doordat ik de juiste, soms scherpe, vragen stel krijg je inzicht, overzicht en handvatten om je te ontwikkelen. Ik bied coaching en advies voor:
• Mensen in privé situaties
• Zelfstandig ondernemers en ZZP’ers
• Mensen bij bedrijven en (non-profit) instellingen

Waarom met mij in gesprek?
Omdat ik een combinatie inzet van de 'normale' coachingsvaardigheden en van energetische tijdens onze gesprekken. Daarom benoem ik wat ik doe ook wel eens Quantumcoaching. Het is een combinatie van energetisch en systemisch werk waarbij ik intap op het grote veld. Tijdens de gesprekken komt er altijd van alles in beweging ten vaveure van jouw groei en ontwikkeling. Voor beide 'toolsets' heb ik een rits aan opleidingen gevolgd, o.a. Psychosynthese, Reiki Master, Melchizidek practioner, opstellingen, authentieke communicator, creatieve therapie en nog meer.
Behoefte aan coaching? Schroom niet, vragen kan altijd. Dus neem contact met me op.

Mail me of bel 06 - 24 11 2004 om te kijken hoe we jouw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en je zelfinzicht kunnen vergroten.

 

Wat anderen zeiden:

“Heerlijk voel ik me na onze sessies, elke keer is er weer meer helderheid, met de tools merk ik ook resultaat als ik het toepas en ik merk echt dat ik me steeds verder ontwikkel"
M. v.d. Heijden
~ ~
"Ik heb die aanpak die bij mij zo goed werkte ook bij mijn zoon toegepast en daar werkt het ook bij. Wat fijn dat ik zo groei en zelfs anderen weer kan laten groeien. Super"
Nanine
~~
"Echt heerlijk die heldere kijk van jou op het voor mij complexe proces waar ik in zat. Ik zat met een enorm dilemma en ingewikkelde situatie, jouw frisse en nuchtere kijk en ook de steun in de rug bij een aantal beslissingen hebben me enorm geholpen. "
Carlijn


     

 

 

 

 

 

voor al mijn werk en de afbeeldingen op deze hele site geldt: creative commons