mail deze pagina door deel deze pagina op linkedin deel deze pagina op twitterdeel deze pagina op facebook

header-coaching-marketing-artwork-by-Caroline


Nieuws Coaching Marketing Artwork Caroline
 


(Familie)opstellingen

 

Opstellingenwerk vind ik echt geweldig en magisch. De eenvoud en tegelijkertijd de diepgang van een opstelling, de inzichten en de heling die het kan geven raken me keer op keer. Daarom organiseer ik elk eerste weekend van de even maanden (familie)opstellingmiddag. Zaterdag 1 juni is de eerstvolgende. Heb je een vraag die je wilt opstellen of wil je deelnemen als representant, neem dan contact met me op.

 

opstellingen door Caroline van Beekhoff


Tijdens de (familie)opstelling brengt een vragensteller een kwestie in waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Deze kwestie bespreken we kort. Daarna kiest zij/hij andere deelnemers uit als ‘representant’ voor onderdelen m.b.t. het vraagstuk. De vragensteller geeft hen een plaats in de ruimte, het veld. Vervolgens begeleid ik dat het ontstane 'tableau vivant' zijn werk gaat doen. Het laat bijvoorbeeld de achterliggende aspecten van de kwestie zien, waar een blinde vlek zit, en waar de oplossing of verlichting gevonden kan worden.
Vragen kunnen betrekking hebben op van alles: familie, leven en dus ook op werk.

Zaterdag 1 juni 2024, 13-17 uur, Amsterdam
Heb je interesse om deel te nemen als representant, of wil je een inzicht en heling op jouw eigen vraag neem dan contact met me op.

Vragenstellers betalen € 80,=, representanten € 17,50 per keer.

PS liever niet met andere mensen erbij? Een privé opstelling is ook heel goed mogelijk, neem dan contact op. Via mail of bel 06 - 24 11 2004

PS II Elk eerste weekend, zaterdag of zondag, van de even maanden organiseer ik zo een dag, dus kun je deze keer niet, dan is er over twee maanden weer een kans. Wil je alvast een plek reserveren dat kan.

 

"Caroline heeft de gave een ontspannen en veilige sfeer te creëren, en een vraag tot de kern uit te diepen. Ik vond het bijzonder te ervaren dat mijn vraag, door onbekenden opgesteld zó realistisch voelde. Dank je Caroline"

 

     

 

 

 

 

 

voor al mijn werk en de afbeeldingen op deze hele site geldt: creative commons