deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home


Door wie?

Caroline van Beekhoff

In 2002 ben ik, Caroline van Beekhoff, gestart als onafhankelijk adviseur onder de naam: C.MarketingStrategie. Klik hier voor mijn linkedin profiel.

Zowel α als β en zowel analytisch als creatief ben ik sterk ontwikkeld, door opleiding en ervaring en van nature. Dit intrinsieke holistische pas ik toe in alles: advies, inspiratie, creatie, bouw, ondersteuning, begeleiding en facilitatie.

Na mijn afstuderen in de Commerciƫle Bedrijfseconomie aan de UvA deed ik (werk)ervaring op aan zowel bureau- als klantzijde bij eenaantal gerenommeerde bedrijven, waaronder CSM, Unilever, Publicis en Ubachs.

In die tijd heb ik mij ontwikkeld en verdiept binnen de Strategische Marketing op het gebied van strategie, merk- en conceptontwikkeling.
Later ben ik een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan waardoor ik bedrijfseconmische en innovatievraagstukken op systematische wijze (o.a. volgens CreaTRIZ en SID methoden) aanpak.

Ruim
tien jaar houd ik mee ook bezig met trends. Ik schrijf erover en zat ik in de redactie van trendvakbladen. Eerst bij het vakblad 'eYe, zicht op trends' en vanaf de opstart bij het trendnetwerk 'SecondSight' en momenteel op MarketingOnline. Bovendien ben ik trendnetwerker bij het netwerk van Trendslator van Hilde Roothart en schrijf ik jaarlijks mee aan de TrendRede. Ook geef ik advies over de trends en het vertalen ervan naar de eigen organisatie/ situatie, tevens geef ik op verzoek maatwerk trendlezingen. Daarnaast leer ik bedrijven zelf de trends toe te passen, en leer dit ook aan studenten, middels diverse (gast)colleges op onder meer de Haagse Hoge School en de Hoge School van Kunsten Utrecht.

Trendslator TrendRede CRKBO logo HKU

 

Voor wie?

Hieronder een greep uit de klanten met wie is gewerkt:
logos klanten C-MarketingStrategie

Wie nog meer?

Om altijd deskundig en werkbaar advies te leveren werk ik daar waar nodig samen met diverse partijen. Enkele partners zijn:

- Trendslator (onderdeel trendnetwerk trendslator)
- Peter Geurts - BlinkTalent (samenwerking o.m. op het gebied van training & coaching)
- Dekker & Van Velzen (associate partner van deze specialisten o.g.v. leiderschap, verandering en groei)
- TrendRedenaren (onderdeel trendnetwerk TrendRedenaren, jaarlijkse trendrede in januari)
- FontijnC. (communicatieadvies met als specialisatie design en retail)
- Maitland Advies (human resources advies en coaching)
- Jan Bletz (journalist, tekstschrijver en bladenmaker)

Waar?

Voor contact met C.MarketingStrategie bel Caroline op: 06 - 24 11 2004
of stuur een e-mail naar caroline@c-marketingstrategie.nl

C.MarketingStrategie staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34180826