deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

Toekomst Advies

trendinterpretatietrendinspiratie

Trends toepassen kan veel waarde toevoegen als je ze juist inzet.


Trends zijn zeer trendy. Even surfen op het net en je hebt een blad vol. Maar de huidige en toekomstige ontwikkelingen interpreteren en vertalen op een voor je bedrijf relevante manier dat is een ander verhaal.
Ik, Caroline van Beekhoff, help bij het goed interpreteren en inzetten van trends en bied trendinspiratie.

 


trends vertalenVoor de interpretatie en inzet van trends geef ik advies en begeleid dergelijke trajecten. Samen bekijken we of en hoe de trends relevant te maken zijn voor de eigen organisatie. We maken zo het ontastbare tastbaar en je bedrijf klaar voor de toekomst.
Ook het -toch redelijk abstracte- verhaal van de jaarlijkse TrendRede maak ik concreet. Soms ook met TrendRedenaar Hilde Roothart vertaal ik dit verhaal naar je organisatie. In een gesprek of werksessie maak ik de TrendRede helder en inzetbaar.
Tevens begeleid ik mensen in het zelf leren trends te volgen, te interpreteren en te vertalen naar je eigen context. Dit is ook het kader van mijn (in house) workshop 'Haal meer uit Trends'.

 

inspirtatie rond trends
trend inspiratieVoor inspiratie kun je bijvoorbeeld de TrendRede lezen. Dit is een vooruitblik op het komende jaar die ik jaarlijks met een aantal andere toekomstdenkers aan de samenleving presenteer. Vanzelfsprekend kun je me ook inschakelen voor geestverrijkend gesprek of een inspirerende lezing over trends.

 

Voor meer informatie kun je een email sturen of bellen met 06 - 24 11 2004.

 

 

HKUTrendslatorTrendRede